Ingyenesen letölthető infografikák

véradás infografika kutatás adatok magyarok véradás

Véradás

Őszi online felmérésünkben azt mértük fel, hogy a magyar lakosság mennyire aktív a véradás terén.
Forráshivatkozással ez a grafikánk is ingyenesen letölthető és felhasználható.


kávé infografika kávéfogyasztás kávéfőzők

Kávézás és kávéfőzők otthon

Utánajártunk, hogy a magyarok milyen kávét szeretnek leginkább inni, és otthon milyen kávéfőzővel rendelkeznek.A mért adatok a 18-65 éves hazai lakosságra reprezentatívak.
A grafika az adatokkal eredeti formájában szabadon és ingyenesen letölthető, felhasználható.


infografika kutyatartás háziállat macskatartás

Kutyatartás, macskatartás

A 18-65 éves lakosság mekkora hányada tart kutyát vagy macskát? Honnan kerültek a kicsi (vagy éppen nagy) kedvencek a háztartásokba? Akiknek még nincs kutyája/cicája, honnan tudja elképzelni egy új házikedvenc beszerzését? (Infografikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon és ingyenesen letölthető, felhasználható.)


húvést készülődés kutatási adat lakossági felmérés netpanel online kutatás

Húsvéti készülődés a magyar lakosságnál

Mennyire tervezett a húsvéti csokik és apróságok beszerzése? Sokan hagyjuk az utolsó napokra a vásárlást? Egyszerű kérdésünkre adott gyors lakossági válaszokból megtudhatod, hogy a többség a korai tervezők vagy inkább a későn eszmélők közé tartozik. (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


adó 1% adatok

Hogyan és mikor döntünk adónk 1%-áról?

A lakosság erre jogosult része mekkora arányban él az adó 1% felajánlás lehetőségével? Mi alapján és mikor döntenek valamely szervezet javára? Honnan tájékozódnak? Kiderül letölthető infografikánkból! (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


valentin nap adatok

Mit kérdezett a MI a Valentin napról?

Igazi különlegesség volt az idei mini kutatásunk a Valentin napról: a kérdéseket mesterséges intelligencia program írta. Az eredményeket megnézheted infografikánkon! (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


gyors ételek adatok

Street Food: mit szeretünk legjobban?

2000. májusi online felmérésünkben a gyorsételek fogyasztásáról kérdeztük válaszadóinkat. Az utcai gyorsételek úgy tűnik, hazánkban is népszerűek, nemcsak jövet-menet, de a főétkezéseinkbe iktatva is. (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


zenei fesztivál adatok

Zenei Fesztiválok ismertsége & látogatottsága

Nézd meg, a hazai fesztiválok körében melyek a legismertebbek! Infografikánkból kiderül, hogy a 18-65 évesek hány százaléka volt már a VOLT-on, a Szigeten vagy a Balaton Soundon.- 2022. júniusi adatfelvétel eredményei (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Ingyenesen letölthető infografikák

Kis képernyős eszközök gyerekek kezében

Engedik a szülők az okostelefon és tablet használatát gyermekeiknek? Naponta mennyi időt töltenek a gyerekek ezekkel a kütyükkel? A 7-12 éves gyerekek szülei körében végzett online felmérés eredményeit mutatja be grafikánk. Ingyen letölthető, az adatok 2022. augusztusi megkérdezésből származnak (Netpanel).


utazási tervek lakosság kutatás eredmény adat infografika

Téli utazások 2021-2022: merünk tervezni?

Mennyien terveznek utazást most a téli időszakban (decembertől jövő februárig)? Mekkora arányt képviselnek az utazást tervezők? Mik a fő célországok? Mi a helyzet a beoltottsággal? Mennyire tartunk terveink meghiúsulásától? Kiderül októberi felmérésünkből: töltsd le grafikánkat ingyen!


online TV nézés infografika

Online TV nézés, online szolgáltatók igénybevétele

Adatok 2021. szeptemberében lebonyolított reprezentatív online felmérésünkből. A hazai lakosság mekkora hányada előfizetője online TV szolgáltatóknak? Milyen előnyeit látják az online tévészolgáltatásnak? Akik még nem használják, azokat mi vonzza leginkább a kipróbálás felé?


infografika kutatási adat házasság fiatalok

Házasságpártiak a fiatalok?

Adatok 2021. májusi online felmérésünkből (országosan reprezentatív minta, a hazai 18-35 éveseket kérdeztük). Ha kifejezetten a fiatalok véleménye érdekel egy-egy fontos kérdésben, a Z-Zone omnibusz szolgáltatásunk éppen neked való, nézd meg a részleteket!


zenehallgatási szokások infografika online kérdőíves kutatás eredmény

Zenehallgatás infografika (1)

Adatok 2021. júliusi reprezentatív online felmérésünkből. Ha szeretnél a saját tevékenységedhez közel álló adatokkal hasonló tartalmat készíteni, saját kérdéseidet kedvező áron felteheted havonta induló Omnibusz felmérésünk keretében.


zenehallgatási szokások infografika online kérdőíves kutatás eredmény

Zenehallgatás infografika (2)

Kommunikációs tartalmad gazdagítása a cél? Töltsd le ingyenesen zenehallgatásról szóló infografikánkat! 1000 fős, országos felmérés adatai (2021/07). Ha pedig webshopunkban találtál számodra hasznos adatcsomagot, infografika készítést tőlünk is rendelhetsz!


tetoválás infografika piackutatási adat

Tetoválási szokások infografika

Infografika országos online felmérés alapján a magyarok tetoválási szokásairól: töltsd le ingyen most! Az adatfelvétel a hazai legnagyobb válaszadói panelen, a Netpanelen készült (2020/05).


étkezési főzési szokások kutatási adat infografika

Főzés-étkezés infografika

Étkezési szokások járványhelyzetben: adatok Netpanel kérdőíves kutatás alapján (2020/05. További adatokat találsz változatos témákban letölthető adatcsomagjaink között.


További érdekességek adatfelvételeinkből

(2022-2023 - Netpanel országosan reprezentatív vizsgálatokból származó felmérési adatok)
Ajánlatkérés