Véradás

Őszi online felmérésünkben azt mértük fel, hogy a magyar lakosság mennyire aktív a véradás terén.
Forráshivatkozással ez a grafikánk is ingyenesen letölthető és felhasználható.


Kávézás és kávéfőzők otthon

Utánajártunk, hogy a magyarok milyen kávét szeretnek leginkább inni, és otthon milyen kávéfőzővel rendelkeznek.A mért adatok a 18-65 éves hazai lakosságra reprezentatívak.
A grafika az adatokkal eredeti formájában szabadon és ingyenesen letölthető, felhasználható.


Kutyatartás, macskatartás

A 18-65 éves lakosság mekkora hányada tart kutyát vagy macskát? Honnan kerültek a kicsi (vagy éppen nagy) kedvencek a háztartásokba? Akiknek még nincs kutyája/cicája, honnan tudja elképzelni egy új házikedvenc beszerzését? (Infografikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon és ingyenesen letölthető, felhasználható.)


Húsvéti készülődés a magyar lakosságnál

Mennyire tervezett a húsvéti csokik és apróságok beszerzése? Sokan hagyjuk az utolsó napokra a vásárlást? Egyszerű kérdésünkre adott gyors lakossági válaszokból megtudhatod, hogy a többség a korai tervezők vagy inkább a későn eszmélők közé tartozik. (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Hogyan és mikor döntünk adónk 1%-áról?

A lakosság erre jogosult része mekkora arányban él az adó 1% felajánlás lehetőségével? Mi alapján és mikor döntenek valamely szervezet javára? Honnan tájékozódnak? Kiderül letölthető infografikánkból! (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Mit kérdezett a MI a Valentin napról?

Igazi különlegesség volt az idei mini kutatásunk a Valentin napról: a kérdéseket mesterséges intelligencia program írta. Az eredményeket megnézheted infografikánkon! (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Street Food: mit szeretünk legjobban?

2000. májusi online felmérésünkben a gyorsételek fogyasztásáról kérdeztük válaszadóinkat. Az utcai gyorsételek úgy tűnik, hazánkban is népszerűek, nemcsak jövet-menet, de a főétkezéseinkbe iktatva is. (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Zenei Fesztiválok ismertsége & látogatottsága

Nézd meg, a hazai fesztiválok körében melyek a legismertebbek! Infografikánkból kiderül, hogy a 18-65 évesek hány százaléka volt már a VOLT-on, a Szigeten vagy a Balaton Soundon.- 2022. júniusi adatfelvétel eredményei (Grafikánk hivatkozással, eredeti formájában szabadon felhasználható.)


Kis képernyős eszközök gyerekek kezében

Engedik a szülők az okostelefon és tablet használatát gyermekeiknek? Naponta mennyi időt töltenek a gyerekek ezekkel a kütyükkel? A 7-12 éves gyerekek szülei körében végzett online felmérés eredményeit mutatja be grafikánk. Ingyen letölthető, az adatok 2022. augusztusi megkérdezésből származnak (Netpanel).


Téli utazások 2021-2022: merünk tervezni?

Mennyien terveznek utazást most a téli időszakban (decembertől jövő februárig)? Mekkora arányt képviselnek az utazást tervezők? Mik a fő célországok? Mi a helyzet a beoltottsággal? Mennyire tartunk terveink meghiúsulásától? Kiderül októberi felmérésünkből: töltsd le grafikánkat ingyen!


Online TV nézés, online szolgáltatók igénybevétele

Adatok 2021. szeptemberében lebonyolított reprezentatív online felmérésünkből. A hazai lakosság mekkora hányada előfizetője online TV szolgáltatóknak? Milyen előnyeit látják az online tévészolgáltatásnak? Akik még nem használják, azokat mi vonzza leginkább a kipróbálás felé?


Házasságpártiak a fiatalok?

Adatok 2021. májusi online felmérésünkből (országosan reprezentatív minta, a hazai 18-35 éveseket kérdeztük). Ha kifejezetten a fiatalok véleménye érdekel egy-egy fontos kérdésben, a Z-Zone omnibusz szolgáltatásunk éppen neked való, nézd meg a részleteket!


Zenehallgatás infografika (1)

Adatok 2021. júliusi reprezentatív online felmérésünkből. Ha szeretnél a saját tevékenységedhez közel álló adatokkal hasonló tartalmat készíteni, saját kérdéseidet kedvező áron felteheted havonta induló Omnibusz felmérésünk keretében.


Zenehallgatás infografika (2)

Kommunikációs tartalmad gazdagítása a cél? Töltsd le ingyenesen zenehallgatásról szóló infografikánkat! 1000 fős, országos felmérés adatai (2021/07). Ha pedig webshopunkban találtál számodra hasznos adatcsomagot, infografika készítést tőlünk is rendelhetsz!


Tetoválási szokások infografika

Infografika országos online felmérés alapján a magyarok tetoválási szokásairól: töltsd le ingyen most! Az adatfelvétel a hazai legnagyobb válaszadói panelen, a Netpanelen készült (2020/05).


Főzés-étkezés infografika

Étkezési szokások járványhelyzetben: adatok Netpanel kérdőíves kutatás alapján (2020/05. További adatokat találsz változatos témákban letölthető adatcsomagjaink között.


További érdekességek adatfelvételeinkből

(2022-2023 - Netpanel országosan reprezentatív vizsgálatokból származó felmérési adatok)